Vi gjør hverdagen din enklere og tryggere     //     9 av 10 nye kunder velger oss etter anbefaling fra våre eksisterende kunder

Hvorfor heter vi "Gråstein"?

- historien om hvorfor "gråstein" ble en del av firmaets identitet

 

Steiner400x400En gråstein er etter vår oppfatning et av naturens enkleste og smukkeste materialer.

Tenk deg en strand med runde og glattpolerte steiner som ligger i solen og triller i brenningen i vannkanten. Du tar opp en stein i hånden og kjenner på den; betrakter fargespillet i den våte steinen. Du kjenner og ser naturens enkle skjønnhet – et resultat av antakelig flere tusen års slitasje.

Kanskje tar du steinen med hjem. Du legger den i en skuff – og glemmer den. En dag finner du steinen bakerst i skuffen – tørr, grå, trist og uten det fargespill som fikk deg til å ta den med hjem.

Å bli eldre forbindes ofte med å bli grå – og gråsteinen er et godt bilde på vår alderdom.

Selv om vi blir eldre kan vi utmerket bevare vår egen glød og fargespill – og på samme måte som steinen i vannkanten friste omgivelsene til å være i vårt selskap.

Men - på samme måte som den glemte steinen i skuffen kan også vi miste vår glød og fargespill, hvis vi synker hen i ensomhet og isolasjon.

Som steinen på stranden må også vi eldre mennesker holde oss i "bevegelse" i hverdagen – trille i brenningen i vår egen vannkant – for å bevare vår glød og fargespill.

Gråstein Seniorservice er til for deg for å bidra til du får en enklere hverdag og derved kan bli boende hjemme – og bevare din selvråderett så lenge du selv ønsker.

 

På stranden fra Grenen (Toppen av Danmark) ned langs stranden på østsiden mot Skagen ligger det tett i tett med gråsteiner, som for øvrig er Larvikitt med opprinnelse her i Norge. På en vandretur på stranden var det nettopp fargespillet i de runde, glatte steinene i brenningen som fasinerte oss. Vi plukket steiner i vannkanten og satte oss med dem på stranden i solen for å betrakte dem nærmere. Plutselig så vi 5 steiner som tilfeldig hadde formet seg til en menneskeskikkelse. Det ble logo til Gråstein Seniorservice.